Відгуки про центр репродукції Благодар
Залиште Ваш відгук
Відгуки
Кількість відгуків: 38
Рейтинг відгуків:
3.03
Наталія
(25 вересня 2017)
Доброго дня. Була пацієнтом цієї клініки і лишилась дуже задоволена. Опісля зверталась в інші заклади - лишилась розчарована. На сьогодні твердо знаю - при потребі лише сюди. Лікарі Царук І.А., Колтонюк О.Р., Войтюк - професіонали своєї справи. Великі молодці. Медперсонал - умнічкі. Дуже Вам дякую.
Плюси:
Професійність.
Мінуси:
Не знайшла.
Олена O.
(21 липня 2017)
На мою думку, Колтонюк Олександр Романович є не одним із, а НАЙуважнішим лікарем, до якого доводилось звертатись за останні 10 років. Це велика приємність, що у сучасному часто меркантильному світі залишаються такі лікарі, для яких людяність, чуйність і професіоналізм - це життєві принципи. Саме таким є Олександр Романович!!!
Плюси:
-
Мінуси:
-
Наталія
(12 травня 2017)
Дуже розчарувана цією клінікою. Лікар не особливо виявляє зацікавленість у Вашій проблемі, байдуже виписує "діжурні" аналізи, щоб Ви платили додаткові кошти. Я звернулася із проблемою, мені виписали лікування, яке мені зовсім не допомогло. І відчувши погіршення самопочуття і немаючи можливості підійти особисто я( у зв'язку із перебуванням у відрядженні) я телефонувала до лікаря, щоб порадив лікування-дівчата на реєстратурі ще й хамили, не задоволено казавши, що в нього прийом... Я теж клієнт і за все лікування я ВЖЕ заплатила 1500 грн. Прикро, адже приватна клініка!!!!
Плюси:
-
Мінуси:
-
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук, він дуже конструктивний і змушує ставати кращими і працювати старанніше. Хотілося б щоб всі пацієнти залишали критичні відгуки, якщо в них, на жаль виникає незадоволення роботою клініки. Насправді Олександр Романович дуже старанний і відповідальний лікар і дуже прикро, якщо у Вас склалось про нього таке хибне враження, оскільки він працює на совість, він не міг призначити Вам зайвих аналізів оскільки політика засновників клініки така, що стимулює лікарів призначати лише необхідні обстаження, ми дотримуємось принципових позицій у цьому відношенні і на відміну від 95% приватних клінік не даємо лікарям відсотків з призначених аналізів, лікарі у нас працюють на ставку, тому лікар призначав Вам лише необхідні обстеження. Те, що Вам не допомогло лікування, звичайно, дуже шкода і, на жаль таке може бути, не всі захворюваня і не завжди можна вилікувати з першого разу, тому варто відкорегувати призначене лікування. Ми будемо працювати над тим, щоб медсестри на реєстратурі відповідали по телефону максимально коректно і з розумінням, але на жаль, Олександр Романович дійсно дуже завантажений роботою і під час прийому немає жодної можливості пікликати його до слухавки. Сподіваємось на Ваше розуміння. будемо чекати Вас на повторний прийом до Олександра Романовича, який зробимо для Вас безкоштовним.
Наталія
(17 січня 2017)
Звернулася в Благодар з фібріомою О.Р.Колтонюк провів гістероскопію Все було зроблено на найвищому рівні Дуже уважне ставлення .Рекомендую
Плюси:
О.Р.Колтонюк анастазіолог Михайло Іванович та весь персонал
Мінуси:
знати графіки відключення світла А так взагалі немає
Маргарита
(17 січня 2017)
Проходила сьогодні УЗД у кілніці Благодар перший раз. Дуже привітний персонал,особливо запамятався Колтонюк О.Р. він професіонал своєї справи і дуже хороша привітна людина. Вартість помірно низька,обладнання точне і якісне...Дуже вдячна закладу і лікарам за такий теплий і хороший прийом...
Плюси:
Чистота,привітні і високваліфіковані працівники,помірно низька оплата в порівняні з іншими центрами
Мінуси:
Ненайшла
Ольга
(23 грудня 2016)
Олександр Романович Колтонюк - професіонал у своїй роботі, хороший лікар і людина, з гарною душею. Дуже подобається приємний персонал. У центрі чисто, охайно.Бажаю успіху і процвітання.
Плюси:
1.Олександр Романович Колтонюк. 2.Усі працівники.
Мінуси:
Немає.
олена
(14 жовтня 2016)
Я зповагою відношусь до будь яких думок, але хочу висловити свою думку. Скажу щиро і відверто, після тривалого поніверянь по лікарях подібних як Шустик, який викачує лише гроші звернулись в кілніку Благодар. Надію і віру в мене вселила Царук Ірина Андріївна і після першого протоколу який робила Царук І.А. я завагітніла двійньою і завдяки Царук І.А. та її чоловіку Сергію Івановичу я народила красиву та здорову двійню якій на даний час 1 рік 3 місяці. Про Ірину Андріївну можу сказати наступне, що вона неймовірно щіра,відповідальна і райдужна людина,таких лікарів хочеться бачити більше, з такими лікарями треба вирішувати такі делікатні питання. Також хочу подякувати Юлі, яка постійно телефонувала і переживала із зімою за результат і словом ніжним завжди мене підтримувала. Взагалі там приємний персонал серед яких лікар Колтонюк О.Р.
Плюси:
лікарі Царук І.А. та Колтонюк О.Р.
Мінуси:
немає
Ірина
(11 серпня 2016)
Я такого хамського відношення з боку лікарей не зустрічала давно. Це стосується Войтюк М.В. Після прийому я перезвонювала до неї, щоб дізнатися результати аналізів. З її сторони розмова відбулася на підвищених тонах так, як я, бачте, не запам"ятала, які саме вона у мене брала аналізи. Відчитувала мене як дівчинку. Вибачте мене, а для чого лікар? Невже він не має на пацієнта заводити мед.карточку, де все вказано? По-перше, вона мені не казала, які вона саме в мене аналізи брала, а по-друге, якщо я даже і не запам"ятала, то хіба це привід кричати. Я перший раз з таким зустрічаюсь. Я вважаю, що з боку лікаря, якій працює у приватній клініці, це не допустимо. Крім того, була свідком того, як вказаний лікар кричала на свою медсестру. Це просто жах!
Плюси:
Дуже приємний персонал. Дуже сподобався Колтонюк О.Р.
Мінуси:
-
Катя
(12 липня 2016)
4 роки лікувалась, так трапилось що у мене був міхурцевий занесок, через який 2 рази чистили і травили легкою хімією, після чого був поставлений діагноз травма ендометрію, мене лікували 6 лікарів які виписували тіж самі ліки і без толку, почула про Благодар і потрапила до Олександра Романовича, який виписав мені зовсім інше лікування і поставив діагноз, дякую Богу і данному лікарю завдяки їм у мене на руках вже як 10 місяців повзає маленьке чудо!!! хочу сказати жінкам надійтесь на краще, я не знаю чи є ще в Рівному ще якийсь заклад у якого є більші можливості в лікуванні безпліддя
Плюси:
Відповідальність, вічливість
Мінуси:
за час проведений у центрі ще мінусів не побачила

Ми завжди

раді Вам допомогти!