Відгуки про центр репродукції Благодар
Залиште Ваш відгук
Відгуки
Кількість відгуків: 266
Рейтинг відгуків:
4.66
Маргарита
(15 червня 2024)
Своїм лікарем обрала Савицьку О.С. Завдяки професіоналізму та старанням Ольги Сергіївни вже в очікуванні малюка. Фахівець своєї справи, уважна і надзвичайно хороша людина, яка жертвує особистим часом заради пацієнтів.
Плюси:
-
Мінуси:
-
Дякуємо, Маргарито, за Ваш відгук.
Вікторія
(11 червня 2024)
Добрий день скажіть будь ласка повну вартість Еко( спермою чоловіка)
Плюси:
-
Мінуси:
-
Ціна на програму запліднення ЕКЗ 34 000грн .Пункція фолікулів - 8000 грн. Ціна стимуляції овуляції залежить від використання ліків. Тобто, стимуляція - індивідуально.
Світлана
(4 червня 2024)
Дуже рада, що обрала лікаря Савицьку Ольгу. Лікар назначила коректне лікування та допомогла забрати симптоми, які були більше року. Огляд та консультація відбуваються неспішно, все, що не зрозуміло, лікар пояснює. Щиро вдячна☺️
Плюси:
-
Мінуси:
-
Щиро дякуємо Вам за теплі слова!
Дарина
(4 червня 2024)
Ольга Сергіївна Савицька - неймовірний лікар. Профі, уважна, емпатична та намагається завжди все робити «по суті». Чітко, доказово та людяно. Дякую!
Плюси:
-
Мінуси:
-
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук!
Марія
(4 червня 2024)
Приємно вражена роботою клініки в цілому, зверталась не одноразово. Особливо лікар Савицька Ольга. Дуже вдячна вам за вашу роботу
Плюси:
-
Мінуси:
-
Нам дуже приємно, дякуємо Вам за відгук!
Оксана
(4 червня 2024)
Скільки коштує консультація репродуктолога?
Плюси:
-
Мінуси:
-
Консультація лікаря гінеколога-репродуктолога первинна коштує 600 грн.
Інна
(3 червня 2024)
Вдячна і задоволена людяним відношенням всього персоналу! Молодці! Чудові лікарі і медсестри. Все на найвищому рівні.
Плюси:
-
Мінуси:
-
Дуже дякуємо за Ваш відгук.
Софія
(1 червня 2024)
Дякуючи Богу та колективу центру «Благодар», у нашій сім'ї з’явилося наше сонечко – наша доця. Шлях до цього був нелегким. Так, правда, були у нас і моменти розчарування, і навіть відчаю. Але я хочу сказати, що ніколи не треба опускати руки. І я вважаю, що нам дуже пощастило із лікарями. Окрема подяку Колтонюку Олександру Романовичу. Від усього серця наша сім’я зичить центрові процвітання і вдячних пацієнтів.
Плюси:
-
Мінуси:
-
Щиро вдячні, Софіє, за Ваш відгук!
Катерина
(31 травня 2024)
Так, а як мені прикріпити відео, розмови з лікарем, та протоколи ЕКЗ, якщо Вам набридло гадати, просто Ваша клініка без відповідальність від слова зовсім, ви допомагаєте тільки викачувати гроші, а результати не даєте, я не анонімно пишу, я можу до Вас завітати в гості, тільки не сама а з адвокатом та не тільки з ним!!! І я тоді побачу на вашу реакцію!
Плюси:
-
Мінуси:
-
Так, звичайно, найкраще, було б, якби Ви до нас прийшли, якщо Ви реальна пацієнтка. Відео та протоколи ЕКЗ, якщо вони у Вас дійсно є, можете прислати на номер директора +380 (97) 860 76 45, Марини Олександрівни.

Ми завжди

раді Вам допомогти!