Відгуки про центр репродукції Благодар
Залиште Ваш відгук
Відгуки
Кількість відгуків: 193
Рейтинг відгуків:
4.63
Тетяна
(7 листопада 2022)
Чи можна у вас стати на облік по вагітності ?Дякую!
Плюси:
-
Мінуси:
-
Надія
(4 листопада 2022)
НЕ РЕКОМЕНДУЮ КЛІНІКУ БЛАГОДАР. Я прийшла на огляд до "лікаря" колтинюк.Не оглянувши мене та не взявши жодних аналізів поставив діагноз БЕЗПЛІДДЯ. Скажіть мені люди добрі чи це взагалі законно чи ні????! За такий теплий прийом я заплатила ще й гроші . ВИ ШАХРАЇ.
Плюси:
-
Мінуси:
-
Тетяна
(14 жовтня 2022)
Скажіть чи оплачується фолікулометрія коли жінка на протоколі до підсадки ембріона?
Плюси:
-
Мінуси:
-
Альона
(1 жовтня 2022)
З рецепцією у клініки явно проблеми, записали на суботу в четверг ввечері В суботу прийшовши на прийом кажуть мене немає в записах Потрачені нерви час гроші Дякую! Не рекомендую!
Плюси:
Немає
Мінуси:
Організація роботи
Вікторія
(19 вересня 2022)
Лікарі супер, але організація процесу бажає кращого. Довгий час очікування, мало часу на одного клієнта.
Плюси:
Лікарі
Мінуси:
Організація Обслуговування
Марія
(3 вересня 2022)
Консультація хороша, але при огляді беруть зайві аналізи,навіть коли просиш не брати всеодно беруть, за що доводиться платити, та роблять тести без згоди непитаючи
Плюси:
-
Мінуси:
-
Щиро вдячні за відгук, вибачаємось за непорозуміння. Наша директор просить, щоб Ви зателефонували на її особистий номер +380 (97) 860 76 45 і більш детально розповіли, щоб вона могла попередити на майбутнє подібні ситуації, щоб не траплялись.
Ольга
(31 серпня 2022)
Не раджу, викачка коштів, а результату нуль. Не відповідають на питання в чому така таємниця я не розумію. Кілька років проходила в них лікування-результату не отримала, за ті кошти що потратила на цей так званий медичний заклад можна було авто купити середнього сегменту. Одні аналізи чого варті - в трубу можна вилетіти.
Плюси:
А вони хіба є?
Мінуси:
Дуже багато. Починаючи з медсестер на стійці, кінчаючи лікарями
Ольга
(28 серпня 2022)
Добрий день. Скільки коштує ЕКО
Плюси:
-
Мінуси:
-
Ксенія
(18 серпня 2022)
Сподобався підхід савицької до проблеми Раніше призначали одні бади і добавки і від них не було ефекту Ольга сергіївна стимулювала і з другої спроби завагітніла, дякую
Плюси:
Хороші лікарі
Мінуси:
Дуже довго чекати узд Ціни не такі як на сайті

Ми завжди

раді Вам допомогти!