Отзывы о центре репродукции Благодар
Оставьте Ваш отзыв
Отзывы
Количество отзывов: 193
Рейтинг отзывов:
4.63
Тетяна
(7 ноября 2022)
Чи можна у вас стати на облік по вагітності ?Дякую!
Плюсы:
-
Минусы:
-
Надія
(4 ноября 2022)
НЕ РЕКОМЕНДУЮ КЛІНІКУ БЛАГОДАР. Я прийшла на огляд до "лікаря" колтинюк.Не оглянувши мене та не взявши жодних аналізів поставив діагноз БЕЗПЛІДДЯ. Скажіть мені люди добрі чи це взагалі законно чи ні????! За такий теплий прийом я заплатила ще й гроші . ВИ ШАХРАЇ.
Плюсы:
-
Минусы:
-
Тетяна
(14 октября 2022)
Скажіть чи оплачується фолікулометрія коли жінка на протоколі до підсадки ембріона?
Плюсы:
-
Минусы:
-
Альона
(1 октября 2022)
З рецепцією у клініки явно проблеми, записали на суботу в четверг ввечері В суботу прийшовши на прийом кажуть мене немає в записах Потрачені нерви час гроші Дякую! Не рекомендую!
Плюсы:
Немає
Минусы:
Організація роботи
Вікторія
(19 сентября 2022)
Лікарі супер, але організація процесу бажає кращого. Довгий час очікування, мало часу на одного клієнта.
Плюсы:
Лікарі
Минусы:
Організація Обслуговування
Марія
(3 сентября 2022)
Консультація хороша, але при огляді беруть зайві аналізи,навіть коли просиш не брати всеодно беруть, за що доводиться платити, та роблять тести без згоди непитаючи
Плюсы:
-
Минусы:
-
Щиро вдячні за відгук, вибачаємось за непорозуміння. Наша директор просить, щоб Ви зателефонували на її особистий номер +380 (97) 860 76 45 і більш детально розповіли, щоб вона могла попередити на майбутнє подібні ситуації, щоб не траплялись.
Ольга
(31 августа 2022)
Не раджу, викачка коштів, а результату нуль. Не відповідають на питання в чому така таємниця я не розумію. Кілька років проходила в них лікування-результату не отримала, за ті кошти що потратила на цей так званий медичний заклад можна було авто купити середнього сегменту. Одні аналізи чого варті - в трубу можна вилетіти.
Плюсы:
А вони хіба є?
Минусы:
Дуже багато. Починаючи з медсестер на стійці, кінчаючи лікарями
Ольга
(28 августа 2022)
Добрий день. Скільки коштує ЕКО
Плюсы:
-
Минусы:
-
Ксенія
(18 августа 2022)
Сподобався підхід савицької до проблеми Раніше призначали одні бади і добавки і від них не було ефекту Ольга сергіївна стимулювала і з другої спроби завагітніла, дякую
Плюсы:
Хороші лікарі
Минусы:
Дуже довго чекати узд Ціни не такі як на сайті

Мы всегда

рады Вам помочь!